joi, 29 februarie, 2024

VIDEO Investiții de milioane de euro în infrastructură și învățământ, la Pogoanele

VIDEO Investiții de milioane de euro în infrastructură și învățământ, la Pogoanele

Facebook
Twitter
Email

Strategia după care a acționat administrația locală din Pogoanele, a vizat reabilotarea completă a drumurilor, aducerea de utilităţi până la poarta cetăţeanului, crearea de locuri unde populaţia să-și poată petrece timpul liber.

Angajații administrației locale au lucrat susținut în ultimii ani la diverse proiecte menite să atragă fonduri europene și guvernamentale.

Primăria Oraşului Pogoanele a derulat în trei ani investiţii de aproape 3 milioane de euro în infrastructură şi sistemul de învăţământ.

Oraşul din mijlocul Bărăganului are deja un centru de medicină preventivă şi tratament ambulatoriu ultramodern în valoare de 1 milion de euro, finanţat prin  programul de naţional de investiţii PNDL 2.

Astfel şcoala generală din satul Căldărăşti, a primit o infuzie tot de 1 milion de euro pentru reabilitare şi construirea unei săli de sport.

Primarul Florin Dumitrașcu spune că, dezvoltarea învăţământului în orașul.Pogoanele dar și în satele arondate, reprezintă o investție în viitorul localității.

„Am dat o mare atenţie educaţiei pentru că cei mici reprezintă viitorul orașului. Acum putem spune ca avem condiții bune cu care să concurăm cele mai bune şcoli din judeţ . Ne-am propus ca elevii noştri să înveţe bine ca să poată termina cele mai bune licee şi facultăţi din România”, ne-a declarat primarul Florin Dumitrașcu.

Sporirea gradului de confort al locuitorilor a reprezintat o altă prioritate pentru proiectele derulate de Primarul Florin Dumitrașcu.” În ultimii ani ne-am propus ca cetățenii să aibă aceleași condiții ca într-oraș mai mare. Vrem să devenim atractivi și pentru investitori pentru crearea de noi locuri de muncă” a mai spus Primarul Florin Dumitrașcu.

Tot prin programul de investiţii PNDL 2 au fost depuse proiecte pentru reabilitarea primăriei şi asfaltarea mai multor străzi din oraş şi comunele învecinate.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.