luni, 26 februarie, 2024

VIDEO Integral S.A. scoate la închiriere o parcare şi clădiri din patrimoniul pe care îl deţine

VIDEO Integral S.A. scoate la închiriere o parcare şi clădiri din patrimoniul pe care îl deţine

Facebook
Twitter
Email

Compania de construcții cu capital privat,Integral S.A, a scos spre închiriere o clădire pe care o deţine în zona semicentrală a Municipiului Buzău, arată datele furnizate de companie.

Clădirea situată pe Calea Eroilor, lângă intersecția cu Bulevardul Unirii, figurează în lista făcută publică, ca și construcție cu destinație administrativă, socială sau culturală.

Clădirea are o suprafață construită de1500 de metri pătrați și dispune și de o parcare de peste 7000 de metri pătrați, fiind pretabilă pentru birouri sau activitați sociale, precum gradinita , scoală sau spital.

Oficialii companiei au comunicat că luarea acestei decizii are lăgătură cu ridicarea unui sediu nou al companiei, în Zona Industrială, chiar lângă atelierele de confecții metalice ale societății.

Reprezentanții Integral S.A au mai precizat că prețul de închiriere este unul extrem de atractiv pentru piața locală însă nu au dat detalii despre veniturile pe care le aşteaptă din închirierea acestor active.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.