sâmbătă, 2 decembrie, 2023

VIDEO Instinctele bune i-au salvat viața unui șofer buzoian. Momentul în care o tragedie este evitată la mustață

VIDEO Instinctele bune i-au salvat viața unui șofer buzoian. Momentul în care o tragedie este evitată la mustață

Facebook
Twitter
Email

Secundele care ar fi putut preceda o mare nenorocire au fost imortalizate de o cameră de bord. Pe înregistrarea postată de un șofer buzoian se vede cum un autoturism care circula cu viteză pe contrasens se îndrepta cu viteză spre mașina din care se filma. Coliziunea a fost evitată în ultimul moment.

Bogdan Popel, un tânăr din Buzău, a ținut să împărtășească prietenilor de pe rețelele de socializare cumpăna prin care a trecut vineri noapte, în timp ce se deplasa cu mașina spre casă.

În timp ce cobora breteaua pe sub podul Mărăcineni pentru a ajunge pe șoseaua de centură, în curbă s-a pomenit brusc cu un autoturism care se apropia cu viteză mare spre el.

O mare tragedie se putea întâmpla dacă șoferul buzoian se pierdea cu firea și reacționa cu întârziere.

”Eu abia iesisem din peco si coboram catre rondul de la Dedeman. Cel din filmare urca spre podul Mărăcineni. S-a întâmplat chiar în fața restaurantului Garden, înainte de ora 2 noaptea”, ne-a explicat Bogdan Popel.

Mașina filmată de camera de bord a buzoianului se afla în depășirea unui autocamion, într-o curbă cu vizibilitate redusă.

Din fericire, instinctul l-a făcut pe șoferul buzoian să tragă stânga de volan, asemenea celui din fața sa, astfel evitând o coliziune frontală.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.