VIDEO Înregistrarea care explică de ce precupeții din Piața Centrală găseau dimineața marfa răvășită

Mai mulți comercianți din Piața Centrală din Buzău se plâng că își găsesc dimineața marfa răvășită, mai ales de când polițiștii locali au renunțat la turele de noapte. După ce au văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere au înțeles că tarabele lor sunt vizitate noaptea de hoți.

Pe înregistrare se poate observa cum mai mulți indivizi intră în piață dinspre părculețul bisericii „Sfinții Îngeri”, își aleg o tarabă și încep să cotrobăie pe sub prelatele ce acoperă marfa.

Își aleg mai multe produse, după care pleacă liniștiți cu marfa, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Comercianții care au fost călcați de hoți s-au adresat deja poliției și așteaptă pedepsirea celor vinovați. În lipsa polițiștilor locali, oamenii se gândesc să tocmească din bani proprii unul sau mai mulți paznici de noapte care să se asigure că marfa rămâne la locul ei.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fadevarul.buzau%2Fvideos%2F607044523372873%2F&show_text=0&width=560″ width=”676″ height=”395″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Fii Reporter