VIDEO Cum s-a produs accidentul din intersecția de pe Titulescu, soldat cu rănirea unei femei

Tamponare la intersecția de lângă Policlinica Nicolae Titulescu. Evenimentul s-a produs după ce șoferul unui autoturism Opel, care circula pe Democrației, nu a respectat semnificația indicatorului stop la intersecția cu Bulevardul Nicolae Titulescu, drum cu prioritate. O femeie a fost rănită.

În mijlocul intersecției, Opelul a izbit un autoturism VW Jetta care se deplasa regulamentar. ”A venit cu o viteză incredibilă pentru oraș. Vina îi aparține sută la sută. Avea stop. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a aruncat în stâlpul ăsta de aici sau pe trotuar peste vreun pieton. Soția mea e rănită la gât și a luat-o salvarea la spital”, a declarat șoferul autoturismului VW.

Conducătorul autoturismului Opel și-a recunoscut vina. „Îmi pare tare rău. A fost o clipă de neatenție. Sunt din Siriu, am venit cu niște rude la un consult aici la policlinică. Vorbeam cu rudele de pe bancheta din spate despre boală, despre medicamente și n-am văzut stopul. Îmi cer scuze domnului pe care l-am lovit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că n-a fost mai grav”, a spus șoferul vinovat.

Fii Reporter