sâmbătă, 2 decembrie, 2023

VIDEO Incredibil! Un buzoian a stat câteva zile cu cadavrele soției și fiului în casă. Nu a realizat drama, pentru că stătea tot timpul beat

VIDEO Incredibil! Un buzoian a stat câteva zile cu cadavrele soției și fiului în casă. Nu a realizat drama, pentru că stătea tot timpul beat

Facebook
Twitter
Email
Descoperire macabră la Buzău. O bătrână şi fiul ei au fost găsiţi morţi în casa în care locuiau împreună cu capul familiei. Unul dintre cadavre intrase deja în descompunere însă nimeni nu a simţit mirosul ca să alerteze poliţia. Anchetatorii spun că pe corpurile lor nu sunt urme de violenţă şi că cel mai probabil decesul ar fi suferit ca urmare a unor probleme medicale. 

Florica locuia într-un apartament împreună cu soţul şi fiul ei care o şi îngrijea. Bătrâna de 69 de ani era paralizată de doi ani şi băiatul ei Doru de 45 de ani o spăla şi îi dădea să mănânce ce primeau de la o rudă care locuia la scara vecină.
 
Astăzi când a venit să le aducă de mâncare femeia a rămas stupefiată după ce a găsit-o pe bătrână fără suflare iar în camera alăturată pe fiu mort de mai multe zile. 
 
Vecinii ştiau despre bătrână şi fiul ei că sunt grav bolnavi însă nu îşi imaginau că vor avea un sfârşit atât de teribil. Cutremurător pentru oamenii legii dar şi pentru cunoscuţi a fost însă faptul că bărbatul nu a simţit mirosul de putrefacţie atâtea zile. Soţul femeii, la rândul său cunoscut cu afecţiuni medicale  a suferit un şoc când i s-a spus că defapt cei doi: soţie şi fiu sunt morţi.
 
Poliţiştii spun că decesele ar fi survenit cel mai probabil din cauza multiplelor afecţiuni medicale de care sufereau cei doi.
 
Legiştii vor lua în calcul faptul că bărbatul supraponderal suferea de un cancer pulmonar iar mama sa avea afecţiuni neurologice. Necropsia celor doua cadavre va face lumină în privinţa împrejurărilor în care s-au produs decesele. Bătrânul a fost luat cu salvarea și internat la spitalul județean Buzău.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.