joi, 18 aprilie, 2024

VIDEO Incendiu la un parc pentru dezmembrări auto din comuna Vernești

VIDEO Incendiu la un parc pentru dezmembrări auto din comuna Vernești

Facebook
Twitter
Email

Un incendiu de proporții a izbucnit, luni, în curtea unui parc de dezmembrări auto de pe raza localității buzoiene Vernești. Peste 40 de mașini scoase din uz s-au făcut scrum, degajând un fum gros, vizibil de la peste zece kilometri distanță.

Echipajele de pompieri au fost alarmate în momentul în care angajații parcului au zărit fum ieșind dintr-o caroserie. Oamenii au sunat imediat la 112, însă, până la venirea pompierilor, flăcările s-au extins la celelalte autoturisme.

ISU Buzău a trimis la intervenție șase autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Pompierii au luptat cu flăcările mai bine de trei ore.

În timpul interventiei, mai multe bubuituri s-au auzit de la rezervoarele mașinilor dezmembrate care se aprindeau una câte una.

Este posibil ca focul să fi pornit de la un incendiu de vegetație din apropiere, însă pompierii nu exclud nicio altă variantă. La acea oră, nu erau efectuate lucrări în zona depozitului de mașini.

Nicio persoană nu a fost rănită în incendiul în care au ars peste 40 de autoturisme scoase din uz. Puțin a lipsit ca flăcările să nu ajungă și la intrarea în parc, acolo unde se aflau birourile și service-ul auto.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.