VIDEO Incendiu la Udați Mânzu. O casă a luat foc de la un prosop uitat pe o sobă încinsă

Un incendiu devastator a izbucnit, vineri seara, în jurul orei 21.30, la anexa locuinței unui sătean din comuna Smeeni, satul Udați Mânzu. Proprietarul casei a lipsit preț de câtva minute de acasă, timp în care a lăsat focul aprins în soba din camera unde locuia împreună cu soția.

La scurt timp a fost alertat telefonic de câțiva vecini care observaseră că din locuință iese un fum gros. Când a ajuns acasă, acesta a încercat să stingă flăcările cu zăpada și cu câteva galeți de apă, însă din cauza fumului gros nu a mai putut continua și a fost nevoit să alerteze pompierii.

La sosirea pompierilor militari, incendiul se manifesta la acoperișul unei anexe a locuinței, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. În interior se aflau și două butelii pline, care din fericire au fost scoase la timp de către pompieri.

Din declarațiile proprietarului, totul ar fi pornit de la un prosop uitat pe soba încinsă. Pentru că nimeni la acea ora nu era în locuință, focul s-a extins foarte repede la bunurile aflate în interior.

Fii Reporter