VIDEO Incendiu la o casă de pe Oltului, din cauza neglijenței proprietarului, un bătrân de aproape 100 de ani

Panică, astăzi, pe o stradă din municipiul Buzău. În jurul orei 12, un incendiu a izbucnit într-o casă de pe strada Oltului. Vecinii sunt cei care au sunat la 112, după care l-au ajutat pe proprietar, un bătrân de aproape 100 de ani, să se îndepărteze de foc. Pompierii au ajuns la fața locului cu două autospeciale si au reușit să limiteze la timp pagubele.

Un apel la 112 a alertat pompierii buzoieni, astăzi, în jurul prânzului. Locuitorii de pe strada Oltului au anunțat că iese fum prin geamurile unei case, în care locuiește singur un bătrân de 97 de ani. În momentul incendiului, proprietarul se afla în curte, cu treburi, fiind alertat de către o vecină.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale și au reușit să stingă la timp incendiul. Din primele cercetări, focul a izbucnit din cauza neglijenței proprietarului: a ținut foarte aproape de sobă obiecte ușor inflamabile, un fotoliu dar și un covoraș din material textil.
La fața locului, au sosit și paramnedicii SMURD, care i-au oferit bătrânului primul ajutor. Pagubele nu au fost însemnate.

Fii Reporter