duminică, 14 iulie, 2024

VIDEO Încă o victimă a criminalului de la Săpoca a decedat. Suspectul a fost adus în fața procurorilor

VIDEO Încă o victimă a criminalului de la Săpoca a decedat. Suspectul a fost adus în fața procurorilor

Facebook
Twitter
Email

Un bărbat de 74 de ani care era internat la spitalul Sf. Pantelimon, victimă a criminalului de la Săpoca, a decedat. Numărul morților a ajuns astfel la șapte iar alte șase persoane au suferit răni. Agresorul care i-a lovit cu stativul de perfuzii, în dimineața zilei de 18 august, a fost adus astăzi sub escorta polițiștilor la Parchet.

Autorul crimelor a fost înștiințat de procurori, în prezența avocatului primit din oficiu, că i s-a schimbat încadrarea în urma decesului celei de a șaptea victime în omor calificat pentru șapte persoane și tentativă la omor pentru șase persoane.

Inculpatul este de asemenea acuzat pentru distrugere. Sunt așteptate cele două expertize: cea medico-legală care va stabili dacă agresorul avea discernământ la momentul comiterii faptelor, și cea toxicologică în urma căreia se va vedea ce medicație i se administrase.

În cazul în care criminalul va fi declarat responsabil pentru faptele sale, va fi pasibil de închisoare de la 15 la 25 de ani sau pușcărie pe viatță.

Dacă experții psihiatri vor aprecia că a avut discernământ abolit sau diminuat, cuantumul pedepselor ar putea fi mai mic sau chiar ar putea fi internat pe viață într-un spital de psihiatrie și măsuri de siguranță, așa cum este cel din Săpoca.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.