VIDEO Împuşcături în miez de noapte, în Broșteni. Iată-l pe buzoianul care a tras cu pistolul în trei tineri

Împuşcături în miez de noapte, în Buzău. Un buzoian în vârstă de 50 de ani care locuiește la parterul unui bloc din cartierul Broşteni a fost agresat verbal de trei tineri iar în momentul în care aceştia ar fi încercat să intre peste el în casă a tras cu un pistol cu gloanţe de cauciuc înspre scandalagii. Conflictul se pare că era mai vechi iar cei trei tineri au încercat să tranşeze problema aseară.

A fost scandal monstru , noaptea trecută, în cartierul Broşteni. Întregul scandal a avut loc în spatele blocului B10, în dreptul balconului de la parter, unde îşi are domiciliul buzoianul de 50 de ani. El a tras cu un pistol cu gloanţe de cauciuc către trei tineri care ar fi încercat să intre peste el în casă. Poliţiştii au fost alertaţi imediat şi i-au ridicat atât pe cei trei tineri, cât şi pe bărbatul care a tras cu pistolul.

În urma altercaţiei, unul dintre tinerii împuşcaţi a ajuns la spital cu o rană în zona abdomenului, însă a refuzat internarea. Potrivit reprezentanţilor medicali, alcoolemia celui împuşcat era de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Scandalul între cei trei tineri şi bărbatul de 50 de ani ar fi izbucnit în urmă cu câteva săptămâni la căminul de nefamilişti dintr-un alt cartier unde bărbatul de 50 de ani este administrator și deține un magazin, iar cei trei tineri ar fi încercat aseară să tranşeze problema. L-am găsit pe pistolar la magazin însă acesta se comporta ca și cum nimic nu se întâmplase peste noapte. Nu a recunoscut nimic, ba mai mult decât atât a susţinut că nu ştie despre ce este vorba.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili în ce condiţii deţinea buzoianul arma şi dacă, într-adevăr, a folosit-o pentru a se apăra.

Fii Reporter