joi, 18 aprilie, 2024

VIDEO Impact teribil, pe Calea Eroilor. Accidentul, provocat de un șmecheraș cu bolid, la o cursă ilegală

VIDEO Impact teribil, pe Calea Eroilor. Accidentul, provocat de un șmecheraș cu bolid, la o cursă ilegală

Facebook
Twitter
Email

Un tânăr șofer care făcea liniuțe a provocat în noaptea de sâmbătă spre duminică un grav accident rutier, pe un bulevard intens circulat din Buzău. Mașina scapată de sub control a intrat pe contrasens unde a lovit frontal un alt autovehicul care circula regulamentar.

Ambii conducători auto și încă două fete au ajuns la spital cu multiple traumatisme.

Accidentul s-a petrecut chiar la miezul nopții pe Calea Eroilor din Buzău, după ce un șofer de 23 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a intrat pe contrasens unde a lovit frontal un alt autoturism care circula regulamenr din sens opus, condus de un tânăr de 18 ani.

Martorii susțin ca șoferul de 23 de ani era implicat într-o întrecere cu o altă mașină. În urma impactului teribil ambii șoferi au ajuns la spital, împreună cu câte o pasageră din fiecare mașină.

Circulația în zona a fost blocată mai bine de o oră, timp în care polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pe numele șoferului vinovat.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.