VIDEO Imaginile care dovedesc cu ce viteză a intrat peste pietoni bolidul condus de o tânără de 23 de ani

O cameră de supraveghere a surprins accidentul de vineri seara, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în care o şoferiţă de 23 de ani, aflată la volanul unui BMW, a intrat cu maşina într-un grup de pietoni, rănind două persoane. Bolidul s-a oprit, apoi, într-un copac de pe marginea trotuarului. Din accident a mai rezultat rănirea uşoară a şoferiţei şi a unui pasager al maşinii.

Autoturismul se deplasa pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, dinspre Bulevardul Unirii către Paracul Crâng. La un moment dat, în apropierea intersecţiei Bălcescu-Colonel Buzoianu, tânăra şoferiţă a pierdut controlul maşinii iar bolidul a ajuns pe trotuar.

Maşina a lovit un grup de pietoni, apoi s-a oprit într-un copac.

Martorii spun că şoferiţa ar fi încercat să frâneze dar, probabil din cauza vitezei, a pierdut controlul bolidului. Doi bărbaţi, de 35 şi 41 de ani, au fost transportaţi la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

La spital au ajuns şi şoferiţa şi ocupantul locului din dreapta al BMW-ului.

În urma testului efectuat cu aparatul Drager, a rezultat că şoferiţa responsabilă pentru accidentul auto nu consumase alcool. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede autoturismul apropiindu-se cu viteză de grupul de pietoni de pe trotuar. A acroșat doi tineri după care s-a oprit într-un copac.

Accidentul putea avea urmări dramatice, dat fiind că mașina a trecut milimetric pe lângă un grup mare de tineri.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI