VIDEO Imagini terifiante cu impactul distrugător dintre o motocicletă și un autoturism. Accidentul s-a soldat cu un deces

Un accident grav, soldat cu moartea unui motociclist, s-a produs sâmbătă după-amiază, pe șoseaua de centură, în zona magazinului Dedeman. Un tânăr de 36 de ani, din București, și-a pierdut viața după ce a intrat cu motocicleta într-o mașină condusă de o constanțeancă de 67 de ani.

Femeia venea dinspre Focșani și, la un moment dat, în zona benzinăriei, a întors mașina în mijlocul drumului, fără să se asigure. Motociclistul, care se deplasa cu viteză dinspre fabrica de bere, a observat prea târziu mașina și, cel mai probabil, nu a mai putut evita impactul.

Medicii au încercat minute în șir să-l stabilizeze pe bărbat însă manevrele de resuscitare au fost în zadar. Femeia de 67 de ani, intrată în stare de șoc după accident, a fost transportată la spital. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs evenimentului.

Impactul dintre motocicleta condusă de bucureștean și autoturismul cu număr de Constanța a fost surprins de o cameră de supraveghre. Atenție, imagini care pot afecta emoțional!

Fii Reporter