luni, 15 iulie, 2024

VIDEO Imagini şocante! L-a lovit basculanta dar a scăpat cu viaţă

VIDEO Imagini şocante! L-a lovit basculanta dar a scăpat cu viaţă

Facebook
Twitter
Email

Imagini șocante, surprinse luni după-amiază de o cameră de supraveghere de pe strada Al. Marghiloman, din Buzău. Pe înregistrări se vede cum un biciclist este lovit în plin de o autoutilitară. Biciclistul circula regulamentar pe una dintre cele mai intens circulate străzi din oraș. În imagini se vede cum de pe o stradă lăturalnică vine o camionetă care, deși ar fi trebuit să oprească la intrarea pe drumul principal, nu o face și îl izbește cu putere pe biciclist.

Acesta se dezechilibrează, iar șocul impactului cu autovehiculul îl trântește la pământ. În timp ce biciclistul zace înconştient pe caldarâm, șoferul camionetei coboară și merge să vadă în ce stare este victima.

Tot el este cel care sună la 112. În nici 5 minute, un echipaj de poliție sosește la fața locului, iar după alte 4 minute ajunge și un echipaj medical, care îl urcă pe biciclist pe tragă și îl duce la spital.

Victima, un tânăr de 35 de ani a fost diagnosticat cu edem cerebral, fractură la nivelul craniului și la claviculă. Ulterior a fost transferat la spitalul Bagdasar Arseni din capitală.

Șoferul vinovat a rămas fără permis și s-a ales cu dosar penal pentru vătămare coroporală din culpă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.