sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VIDEO Imagini incredibile! Face sex pe bani cu copilul de mână

VIDEO Imagini incredibile! Face sex pe bani cu copilul de mână

Facebook
Twitter
Email

O înregistrare facută publică de un şofer de TIR surprinde o prostituată care îşi oferă serviciile, de faţă cu copilul ei. Pe filmare se vede cum femeia stă pe marginea Drumului European 85, în localitatea buzoiană Poşta Câlnău şi face semn oricărui şofer dornic să-i obțină serviciile. Poliția a prins-o pe prostituată în flagrant, vineri după-amiază, ea prestând tot cu copilul prin preajmă. Şoferul TIR-ului o vede şi, din curiozitate, o ia în maşină, în drum spre Râmnicu Sărat. Bărbatul de la volan intră în discuție cu tânăra și rămâne stupefiat când află că își oferă serviciile de față de fetița ei, de numai 4 ani.

După ce șoferul de TIR a postat imaginile pe un site public și a făcut o sesizare la Protecția Copilului, autoritățile au pornit în căutarea mamei prostituate. Au prins-o în flagrant, alături de un camionagiu de 60 de ani.”Un echipaj de poliție din Poșta Câlnău a depistat-o pe tânăra din imagini în momentul în care întreținea relații sexuale cu  cu un bărbat, în schimbul unei sume, în duba unei autoutilitare. În cabina aceleiași autoutilitare a fost găsită și fiica tinerei, în vârstă de 4 ani” , a declarat comisar Florina Crucianu,purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Tânăra s-a ales cu dosar penal pentru prostituție și corupție sexuală. După audierile de la Poliție, prostituata a fost preluată împreună cu fetița într-un centru de urgență al Protecției Copilului, pentru ca ambii să fie evaluați de psihologi.

Prostituata este originară din județul Bacău, are 24 de ani și este mama a doi copii, fetița pe care o ia după ea ”la produs” și un băiețel, cu doi ani mai mare. Le-a spus polițiștilor că din venitul zilnic de cel puțin 300 de lei își permite să locuiască într-un hotel din Râmnicu Sărat. 

CITEŞTE ŞI: VIDEO Povestea celei mai denaturate mame. ”Prostituata cu copil” mânca la restaurant și dormea la pensiuni

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton