joi, 28 martie, 2024

VIDEO Imagini terifiante cu doi bătrâni din comuna Gherăseni bătuţi şi jefuiţi de un individ mascat

VIDEO Imagini terifiante cu doi bătrâni din comuna Gherăseni bătuţi şi jefuiţi de un individ mascat

Facebook
Twitter
Email
Scene de coşmar, în casa a doi soţi octogenari din localitatea Gherăseni, judeţul Buzău. Un bărbat mascat a intrat în casă în plină noapte şi le-a aplicat o bătaie soră cu moartea. În urma atacului deosebit de violent cei doi bătrâni de 84 şi 82 de ani au ajuns în stare gravă la spital.

Bătrânii au încercat să opună rezistenţă dar în cele din urmă au fost snopiţi în bătaie de atacator până i-a spus unde au banii. Tâlharul s-a făcut nevăzut în noapte cu cel puţin 1.200 lei, pensia bătrânilor pe o lună.
 
Cu ultimele puteri si plină de sânge pe faţă, femeia a reuşit sa iasă din casă si să alerteze vecinii, care au anunţat imediat poliţia. Victimele au fost preluate la scurt timp de un echipaj al Ambulanţei fiind apoi transportate la Spitalul Județean Buzău pentru îngrijiri medicale. 
 
La faţa locului, poliţiştii au început investigaţiile pentru a stabili exact felul în care bătrânii au fost jefuiţi, cercetările fiind în curs sub îndrumarea procurorilor criminalişti.
 
Dacă va fi găsit, infractorul riscă să petreacă mulţi ani după gratii întrucât acesta ar putea fi acuzat şi de tentativă de omor.
 
Redactor / operator Răzvan Nicula
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.