marți, 30 mai, 2023

VIDEO Imagini dramatice! Polițistul decedat în spital, jelit de mama sa în fața colegilor de breaslă!

VIDEO Imagini dramatice! Polițistul decedat în spital, jelit de mama sa în fața colegilor de breaslă!

Facebook
Twitter
Email

Trupul polițistului decedat în condiții suspecte, luni seara, la Spitalul Județean a fost depus la o capelă de pe Strada Parâng din municipiul Buzău. Mama lui Cătăilin Motoaşcă, care a decedat la doar 35 de ani într-o secție de cardiologie a Spitalului Județean din Buzău, n-a mai suportat imensa durere cauzată de pierderea fiului, în momentul în care colegii de breaslă ai tânărului au venit să-și ia la revedere.

Familia polițistului decedat luni în condiții suspecte la Spitalul Județean din Buzău acuză acum cadrele medicale de incompetență gravă și de o atitudine sfidătoare la adresa pacienților.

Rudele victimei s-au plâns jurnaliștilor că înainte să moară, tânărul Motoaşcă Cătălin, de doar 35 de ani a agonizat trei zile sub privirile indiferete ale medicilor și asistentelor.

Soția Motoașcă Ionela de 29 de ani și Brăgău Vasilica, soacra victimei au povestit că au văzut cum bărbatul  se stinge în fața lor, fără să-l poată ajuta.”Abia după ce situația s-a complicat, iar pacientul părea fără scăpare, cadrele medicale au intrat în panică.Și-au bătut joc de noi, ne-au mințit trei zile că se face bine, refuzându-i trimiterea către un spital din capitală” ne-a declarat soția decedatului, Motoașcă Ionela.

Rudele victimei acuză cadrele medicale de o atitudine incalificabilă la adresa pacienților. Mai mult soția și soacra polițistului mort luni pe patul spitalului din Buzău,au declarat că au fost făcute nesimțite de către cadrele medicale  atunci când au început să strige de disperare când au aflat că tânărul a murit.

Pentru că soția polițistului, gravidă cu al doilea copil și soacra acestuia, îi apostrofau de zor pe medici de producerea tragediei, asitentele s-au enervat și le-au închis pe femei cu forța într-un vestiar.

Conducerea Spitalului din Buzău a demarat o anchetă după ce a primit o adresă de la poliție prin care este informată că s-a dechis un dosar penal în cauză, oamenii legii solicitând  mai multe date despre pacient din foaia de observație.

Managerul Spitalului Județean din Buzău, Claudiu Damian a declarat , că s-a demarat deja o anchetă internă,  cu toate familia polițistului nu a depus oficial o plângere la Colegiul Medicilor.

“Pacientul care ulterior a decedat ar fi spus medicilor curanți că se simțea rău de aproape o lună și că ar fi venit la spital doar în urma unor analize făcute la o clinică privată, care au confirmat că suferă de probleme grave la plămâni. Starea lui era deosebit de gravă  când a ajuns la noi , în urma unor analize complexe constatatându-se că are cheaguri de sânge la plămâni. Din păcate cu tot tratamentul și efortul medicilor pacinetul nu a mai rezistat.” a mai decalarat  Claudiu Damian.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Cum să câștigi la un cazinou online?

Te-ai săturat să pierzi bani în cazinourile online? Cu atât de multe jocuri și strategii, cum îți poți spori oportunitățile de a ieși învingător? Jocurile câștigătoare oferă o experiență palpitantă,