VIDEO Iadul prin care a trecut o femeie rătăcită noaptea, pe câmp, înainte să piară într-o mlaștină

Echipe formate din polițiști, jandarmi și localnici din Țintești, care au plecat marți dimineață în căutarea femeii din Pogoanele, dispărută în urmă cu șase zile de acasă, i-au găsit cadavrul într-un canal de irigații, pe raza satului Odaia Banului.

Marți au continuat căutările femeii bolnave de Alzheimer, de 64 de ani, la care au participat polițiști, jandarmi și voluntari din Țintești. Au luat la periat, de dimineață, câmpul din jurul satului Odaia Banului, unde fusese semnalată prezența dispărutei în urmă cu șase zile.

După două ore de scotociri prin lanurile cu rapiță și prin canalele de irigații, unul dintre polițiști a zărit trupul femeii. Atenția echipei de căutare a fost atrasă de bluza de culoare roșie cu care a plecat de acasă.

Cel mai probabil, femeia ostenită după ce a parcurs aproximativ trei kilometri pe câmp, în toiul nopții, a nimerit în canalul de irigații în care era apă de jumătate de metru adâncime. Se deplasa către șosea, atrasă de luminile farurilor.

Viorica Costea, de 64 de ani, din satul Căldărăşti, oraşul Pogoanele, a fost dată în urmărire la nivel naţional după ce pe 26 aprilie a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors. Femeia diagnosticată cu Alzhaimer a fost luată la ocazie de un localnic şi lăsată în municipiul Buzău.

Seara, femeia ar fi ajuns în satul Odaia Banului, familia aflând acest amănunt de la paznicii unei ferme din localitate. Rudele Vioricăi au cerut joi ajutorul Poliţiei.

Buzau, femeie ratacita gasita moarta from stiridebuzau on Vimeo.

Fii Reporter