VIDEO Hoțul din Micro 14 a fost prins și bătut de vânzătoarea unei carmangerii

Un hoț care devenise spaima patronilor de magazine din cartierul buzoian Micro 14 a fost încătușat joi, la scurt timp după ce a dat lovitura într-o carmangerie. Infractorul nu va uita prea curând ultima sa faptă, după ce a luat bătaie de la vânzătoarea păgubită, în văzul mai multor persoane.  Scena furtului a fost surprinsă de o cameră de supraveghere din magazin. 

Pe înregistrare se observă mai întâi cum vânzătoarea carmangeriei pleacă din spatele tejghelei într-o altă încăpere, apoi se vede întreaga operațiune a hoțului.
 
La întoarcerea, vânzătoarea observă deschisă casa de marcat și un bărbat care părăsește incinta în grabă. A fost suficient să mai audă de la două cliente din carmangerie că individul ieșise din spatele tejghelei ca să realizeze că tocmai fusese jefuită. Disperată, angajata carmangeriei iese în fugă după hoț.
 
Potrivit unor martori, femeia l-a prins pe individ în fața magazinului și, plină de furie, a hotărât să-l pedepsească. Vânzătoarea l-a luat la bătaie pe hoț și a tras de el până când a reușit să recupereze o mare parte din suma furată, după care i-a dat drumul. Alertați prin apel la 112 de o adolescentă, polițiștii au pornit în căutarea suspectului. 
 
”În jurul orei 15.00, poliția municipiului Buzău a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, de către o adolescentă în vârstă de 17 ani cu privire la faptul că o persoană necunoscută a sustras bani dintr-o societate comercială de pe raza municipiului Buzău. La scurt timp de la sesizarea faptei, cu sprijinul semnalmentelor oferite de către persoana vătămată, o buzoiancă în vârstă de 43 de ani, polițiștii de investigații criminale au prins principalul bănuit, un bărbat în vârstă de 52 de ani din municipiul Buzău”, a declarat comisar Doinița Mihalache, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.
 
Din cercetări s-a constat că infractorul reușise să sustragă suma de 550 de lei, prejudiciul fiind recuperat integral. Bărbatul a fost reținut de polițisti, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, iar polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activității  infracționale.
 
Polițiștii au mai aflat că infractorul este autorul mai multor spargeri în cartierul Micro 14. El a mai fost înregsistrat în aprilie de camerele unui supermarket, în timp ce fura dintr-o casă de marcat, prejudiciul fiind atunci de 2.000 de lei.
 

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI