duminică, 21 aprilie, 2024

VIDEO Grav accident rutier produs de un primar în satul Potoceni. O fetiţă a decedat şi alta este în stare gravă la spital

VIDEO Grav accident rutier produs de un primar în satul Potoceni. O fetiţă a decedat şi alta este în stare gravă la spital

Facebook
Twitter
Email

Un teribil accident rutier s-a produs în această seară pe raza comunei Mărăcineni, în satul Potoceni, după ce un autovehicul a fost scăpat de sub control. La volanul maşinii care a provocat incidentul rutier se afla primarul comunei cernăteşti Valerică Şercăianu. Şoferula acroşat o altă maşină pe acelaşi sens de mers după ce a încercat o depăşire riscantă apoi a intrat pe trotuar, unde a lovit grav două fetiţe de 14 ani. Din nefericire una dintre victime s-a stins în drum spre spital cealaltă fiind şi ea internată în stare gravă la terapie intensivă. Cursa bolidului s-a terminat direct într-un stâlp care a fost pus la pământ în urma puternicului impact.

Sătenii sunt îngroyiţi de nenorocirea produsă iar mai mulţi martori care au asistat la testarea alcoolscopică a primarului spun că etilotestul arătat o concentraţie de 0,38 la mie.

Pe de altă parte primarul Valerică Şercăianu a dezminţit toate aceste acuzaţii imediat după ce a ieşit din camera de gardă a Spitalului Judeţean de unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.” N-am băut nimic şi nici viteză n-am avut. Am circulat cu maxim 60 de km pe oră” a mai spus primarul.

Evenimentul rutier în care a fost implicat primarul s-a soldat și cu o pană de current și semnal la televiziunea prin cablu, în tot satul, produsă după ruperea stâlpului în care a intrat una dintre mașini.

La această oră, primarul a ajuns pe mâinile poliţiei pentru continuarea cercetărilor în acest caz.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton