sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VIDEO Grav accident rutier pe DN2-E85.Un autoturism a fost distrus de un TIR

VIDEO Grav accident rutier pe DN2-E85.Un autoturism a fost distrus de un TIR

Facebook
Twitter
Email

Un buzoian în vârstă de 62 de ani aflat la volanul unui autoturism și-a pierdut viața vineri după ce a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autocamion ce tracta o semiremorcă. Nenorocirea s-a produs la intrarea pe podul de la Mărăcineni, unde în urmă cu două săptămâni a avut loc un alt acident grav soldat cu decesul a două persoane.

Nenorocirea s-a produs pe DN2 E 85 la intrarea pe podul de la Mărăcineni,unde în urmă cu două săptămâni a avut loc un alt acident grav soldat cu decesul a două persoane.

Șoferul autotrennului, în vârstă de 38 de ani, din Bacău a fost luat prin surprindere de traiectoria autoturismului și nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul devastator.

Rudele victimei spun că şoferul suferea de inimă, autorităţile găsind în autoturismul acestuia medicamentele care să-i confirme afecţiunea respectivă.Martorii spun că șoferul autotrennului, în vârstă de 38 de ani, din Bacău nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul devastator.

Circulația în zonă a fost blocată mai bine de o oră iar cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton