marți, 23 aprilie, 2024

VIDEO Grav accident produs luni seară pe DN2E85. Şoferul unei dubiţe a fost strivit de un camion

VIDEO Grav accident produs luni seară pe DN2E85. Şoferul unei dubiţe a fost strivit de un camion

Facebook
Twitter
Email

Șoferul unei dubițe de marfă, cu număr de Botoșani, a murit pe loc iar pasagerul din dreapta a ajuns la spital, în urma unui accident produs luni seară, pe drumul european 85, la intrarea în municipiul Buzău. Un camion plin cu lemne a intrat inexplicabil pe contrasens, a lovit autoutilitara, după care a ricoșat în parcarea unui showroom, unde a lovit un alt autoturism. Accidentul s-a produs în localitatea Gura Câlnău, la cinci kilometri distanță de municipiul Buzău. O autoutilitară pentru marfă, care se deplasa spre Botoșani, dinspre București, a fost lovită frontal de un camion încărcat cu lemne, care a intrat brusc pe celălalt sens de mers.

Șoferul dubei cu număr de Botoșani a murit pe loc iar un pasager s-a ales cu răni grave pe tot corpul.

Polițiștii spun că vinovat de producerea accidentului este șoferul camionului, un buzoian de 24 de ani. Oamenii legii vor stabili la anchetă dacă schimbarea bruscă a direcției de mers a fost provocată de o defecțiune tehnică la camion, sau o manevră greșită a șoferului.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton