VIDEO Ghiciți animalul din această înregistrare! Un căruțaș a fost filmat în timp ce-și chinuie câinele

Poliția Animalelor l-a identificat pe căruțașul care a fost înregistrat, joi, pe un drum din localitatea buzoiană Vadu Pașii, în timp ce maltratează un câine. Individul este un alcoolist foarte periculos, spun cei care au recunoscut personajul din clipul postat pe Facebook.

Animalul, care este legat de atelajul aflat în mers, pășește doar cu picioarele din spate, fiind atârnat parțial într-un laț. Nu se știe cât durează drumul chinuitor al cățelului.

După ce observă că scena atrage atenția șoferilor din trafic, proprietarul câinelui oprește, apoi apucă animalul cu furie și-l trântește în căruță, după care îl lovește cu pumnul în cap.

Toată scena are loc de față cu o femeie, aflată în dreapta căruțașului, care pare la fel de insensibilă. Postarea care dezvăluie scena cu puternic impact emoțional a stârnit reacții dintre cele mai vehemente.

Ruxanda Busuioc ”Acest om nu vorbește cu niciun vecin și este un alcolist foarte periculos dar nimeni nu intervine”, scrie Ruxanda.

”Acest individ ar trebui identificat și pedepsit conform legii. Poliția animalelor 113 și poliția să ia măsuri. Oare mai trăiește bietul cățel?”, scrie altcineva.

Poliția Animalelor Buzău s-a autosesizat în cursul zilei și a pornit în căutarea individului surprins în timp ce-și maltratează câinele.

El a fost identificat în satul Scurtești, Vadu Pașii, și urmează să dea explicații pentru fapta sa. Potrivit unor surse, câinele este în stare bună. Despre cercetările declanșate, Poliția Animalelor va oferi vineri mai multe precizări.

ATENȚIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Fii Reporter