sâmbătă, 27 aprilie, 2024

VIDEO Gerul a făcut prima victimă. Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în toaleta cimitirului Eroilor

VIDEO Gerul a făcut prima victimă. Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în toaleta cimitirului Eroilor

Facebook
Twitter
Email

Un om al străzii a fost găsit decedat, luni dimineață, în toaleta Bisericii Eroilor din municipiul Buzău. Surprins cu haine de toamnă pe el, bărbatul ar fi încercat să se adăpostească în camera de numai trei metri pătrați.

Un buzoian venit să îngrijească un mormânt din cimitir a descoperit, luni dimineață, trupul fără viață al unui bărbat, prăbușit în toaleta Bisericii Eroilor din municipiul Buzău. Acesta a strigat imediat după ajutor și a chemat și echipajele de poliție și de Ambulanță.

Medicii nu au mai putut face altceva decât să declare decesul bărbatului, care avea pe el o pereche de pantaloni și o geacă subțire, peste un pulover. Anchetatorii au stabilit deocamdată că victima are aproximativ 60 de ani și era cunoscut ca om al străzii.

Cel mai probabil, cred polițiștii, bărbatul a încercat să se adăpostească de viscol în toaleta bisericii, însă în cursul nopții a decedat. La o primă examinare, nu au fost găsite semne de degerături, însă este posibil ca frigul, amplificat și de rafalele de vânt, sa-i fi agravat vreo afectiune mai veche.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.