VIDEO Fostul judecător Eugen Irimia, urmărit de ghinion după excluderea din magistratură. Pagubă de zeci de mii de euro, în urma unui accident

Un fost magistrat al Tribunalului Buzău, exclus din magistratură pentru șantaj și abateri grave, și-a avariat grav bolidul de lux într-un accident produs miercuri noaptea în cartierul Micro 14 din Buzău.

Fostul magistrat a ajuns la spital după ce a intrat fără să se asigure într-o intersecție , în accident fiind implicate alte două mașini.

Ghinionul fostului judecător a fost teribil, bolidul său de lux fiind izbit violent de o altă mașină, condusă de un tânăr de 23 de ani, care mergea pe drumul cu prioritate. Ulterior s-a descoperit că tânărul era băut și fără permis.
În urma impactului violent, mașina care circula pe drumul cu prioritate a fost proiectată într-un alt autovehicul staționat pe marginea drumului.
Imediat după producerea accidentului, fostul judecător a cerut să fie transportat la spital, întrucât acuza dureri la cap și în zona abdominală. Un prieten al fostului magistrat a venit rapid la locul accidentului ca să aibă grijă de bolidul de lux, grav avariat în partea din spate.
Soția fostului judecător, care s-a aflat pe scaunul din dreapta și o pasageră aflată pe bancheta din spate, au scăpat doar cu o sperietură.
Gurile rele spun însă că fostul magistrat ar fi cerut să ajungă la spital pentru ca accidentul să fie înregistrat cu victime și nu ca o simplă tamponare.
Acest aspect l-ar putea scoate din culpă pe fostul magistrat, chiar dacă nu a acordat prioritate, întrucât șoferul mașinii care circula pe drumul cu prioritate, nu avea permis și se afla și sub influența alcoolului, aparatul Drager măsurând o îmbibație de 0,7 grame alcool pur în aerul respirat.
Până la urmă și ceilălat șofer implicat în accident a fost dus de poliție la spital pentru recoltarea probelor biologice, pentru stabilirea exactă a alcoolemiei.
Fostul judecător Eugen Irimia a fost acuzat în urmă cu 3 ani că a furnizat informaţii compromiţătoare despre un coleg şi a participat la realizarea unor articole denigratoare la adresa acestuia.
Articolele au apărut în publicaţia “Atac de Buzău”, publicație de scandal implicată în octombrie 2015 într-un dosar de şantaj.
Atunci, Doru Iuga, fostul director al OTV, Florin Paraschivescu, directorul ziarului şi soţia sa Oana Galaton, responsabil de publicitate au fost arestaţi pentru şantaj.
După acest incident, fostul judecător buzoian a fost exclus din magistratură.

Fii Reporter