miercuri, 19 iunie, 2024

VIDEO Fost Chestor al Politiei Române, condus pe ultimul drum la Buzău. Matei Constantin a murit subit într-o cameră de hotel din Târgu Jiu

VIDEO Fost Chestor al Politiei Române, condus pe ultimul drum la Buzău. Matei Constantin a murit subit într-o cameră de hotel din Târgu Jiu

Facebook
Twitter
Email

Fostul chestor de poliție Matei Constantin, găsit mort  în urmă cu câteva zile într-o camera de hotel din Târgu Jiu,  a fost condus marți pe ultimul drum. Slujba de pomenire a fost oficiată în jurul orei 13 la Biserica Greci din municipiul Buzău. 

La evenimentul funebru au participat alături de rude și prieteni și zeci de polițiști și jandarmi din Buzău.

Cortegiul mortuar a traversat orașul Buzău în sunet de claxoane, slujba de înhumare fiind oficiată la cimitirul Sfântu Ghoerghe de la periferia municipiului.

Fostul chestor de poliție, Matei Constantin ieșise la pensie încă din anul 2004. El a fost găsit mort, sâmbătă, în camera unui hotel din Târgu-Jiu, unde fusese cazat timp de câteva zile.

Matei Constantin venise la o petrecere însă surse din antiraj au povestit că i s-ar fi făcut rău în camera de hotel.

După ce l-a găsit inconștient soția sa a sunat de urgență la 112 însă medicii nu au mai putut să-l ajute cu nimic, fiind constatat decesul după efectuarea unor manevre de resuscitare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.