vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO Foc de artificii la Sărata Monteoru, dăruit de Moș Nicolae

VIDEO Foc de artificii la Sărata Monteoru, dăruit de Moș Nicolae

Facebook
Twitter
Email

Stațiunea Sărata Monteoru a fost luni seara gazda unui eveniment așteptat cu sufletul la gură de către sute de copii din comuna Merei. Moș Nicolae și-a lăsat darurile în parcul din centrul stațiunii chiar lângă ghirlandele luminoase împodobite de sărbători.

Pentru a trece cu vederea poznele pe care le-au facut tot anul și a uita de nuielușă, cei mici s-au străduit să-l îmbuneze pe Moș Nicolae cu colinde tradiționale pe care le-au interpretat în fața părinților și a reprezentanților Consiliului Județean Buzău și administrației locale din Merei.

Autoritățile județene în frunte cu președintele Petre Emanoil Neagu și primarul Ștefan Chircă au făcut eforturi deosebite pentru a-l primi pe Moș Nicolae așa cum se cuvine în ajun de sărbătoare.

Pentru că au fost cuminți tot anul și au avut rezultate bune la învățătură, cadourile nu s-au lăsat așteptate.

Cei mici au primit pachete cu dulciuri dar și un grandios foc de artificii care a luminat feeric cerul mai bine de 15 minute. Spectacolul de lumini a fost primit cu ropote de aplauze de către cei mici, care au promis că vor fi la fel de cuminți și anul viitor.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.