sâmbătă, 18 mai, 2024

VIDEO EXCLUSIV Flăcări de trei metri, în curtea unui sătean din localitatea buzoiană Moisica

VIDEO EXCLUSIV Flăcări de trei metri, în curtea unui sătean din localitatea buzoiană Moisica

Facebook
Twitter
Email

Flăcări de peste trei metri înălțime s-au ridicat spre cer, în această după-amiază, din curtea unui sătean din localitatea buzoiană Moisica. Incendiul a cuprins mai întâi un autoturism la care proprietarul lucre cu un aparat de sudură apoi a afectat și acoperișul unei case. Din fericire, mai mulți săteni au sărit cu găleți de apă în ajutorul vecinului lovit de ghinion, evitând extinderea focul la gospodăriile din apropiere. Incendiul a cuprins un autoturism Dacia Papuc, parcat în curtea unui localnic din Moisica. Nenorocirea s-a produs chiar în timp ce proprietarul maşinii, împreună cu un alt cetățean, încerca să repare o piesă defectă de la autoturism. Alertaţi de strigăte de ajutor, vecinii au sărit imediat să stingă incendiul cu găleţile cu ap[. Efortul lor nu a fost în zadar, autoturismul fiind stins în aproximativ 20 de minute.

Pentru că focul s-a extins cu repeziciune și la acoperișul locuinței, a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Primii care au sosit la incendiu au fost pompierii civili de la Primăria Smeeni, apoi au sosit într-un târziu și echipaje ale ISU Buzău.

Incendiul s-a soldat numai cu pagube materiale. Cel mai probabil, spun martorii, focul a pornit de sub capota mașinii, fie în urma unui scurtcircuit la accumulator, fie de la o scânteie generată de aparatul de sudură pe care proprietarul l-a folosit la reparații. (Răzvan Nicula)

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.