VIDEO Fiul afaceristului Rădulescu din Poşta Cîlnău, rănit în accidentul de motocicletă. A fost transferat cu elicopterul SMURD la Bucureşti

Fiul afaceristului Gheorghe Rădulescu din Poşta Cîlnău, a fost grav rănit joi după amiază într-un accident produs la intersecţia DN2 E85 cu drumul comunal 112. Victima, Gheorghiţă Marian Rădulescu de 24 de ani, se deplasa cu o motocicletă  fiind accidentat de un şofer care a schimbat direcţia de mers fără să se asigure.

Potrivit unor surse din rândul sătenilor, fiul afaceristului ar fi circulat cu o motocicleta de competiţie, fără să deţină permis de conducere categoria A, având doar categoria B pentru autovehicule.

În urma impactului violent tânărul ar fi suferit fracturi de femur la ambele picioare.
Pentru că starea tânărului s-a agravat medicii de la spitalul Judeţean Buzău au solicitat intervenţia unui elicopter SMURD ,victima fiind transportată rapid la un spital de urgenţă din capitală.

Gheorghe Rădulescu, tatăl tânărului implicat în accident este cunoscut în localitate ca un controversat om de afaceri, care de-a lungul timpului a fost implicat într-o serie de scandaluri cu diverşi afacerişti din zonă dar şi cu actuala conducere a primăriei din localitate.

UPDATE

Fiul afaceristului Gheorghe Rădulescu din Poşta Cîlnău,  grav rănit joi după amiază într-un accident produs la intersecţia DN2 E85 cu drumul comunal 112, Gheorghiţă Marian Rădulescu de 24 de ani, a fost transferat în noaptea de joi spre vineri la spitalul Floreasca din capitală.

Potrivit unor surse medicale victima ar fi suferit în urma accidentului o fractură de femur stâng deschisă şi un politraumatism prin accident rutier, un trautism de şold şi plăgi la antebraţe cu pirdere de substanţă, fiind operat de urgenţă de medicii specialişti.

Potrivit IPJ Buzău, motociclistul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest şi nu i s-au putut preleva mostre biologice de sânge, datorită stării de sănătăte.

De asemenea în urma verificărilor efectuate, s-a confirmat că motociclistul nu posedă permis de conducere categoria ,,A” având doar permis de conducere categoria ,, B” pentru autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru clarificarea cu exactitate a situaţiei de fapt.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI