duminică, 14 iulie, 2024

VIDEO Filtre la intrările în Buzău, pentru depistarea șoferilor și călătorilor care nu poartă mască

VIDEO Filtre la intrările în Buzău, pentru depistarea șoferilor și călătorilor care nu poartă mască

Facebook
Twitter
Email

Au fost filtre ale Poliției Rutiere, în această dimineață, la toate intrările în municipiul Buzău. Zeci de autoturisme, autobuze, microbuze și dube pentru marfă au fost verificate de polițiști. Agenții au depistat un număr mare de călători care nu purtau masca de protecție.

IPJ Buzău a declanșat, vineri dimineață, o amplă acțiune de verificare pe linia transportului de persoane.

Aceasta a urmărit respectarea măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2, dar și pentru prevenirea și combaterea oricăror alte ilegalități în domeniu.

Polițiștii de la Serviciul Rutier au oprit pentru control, în special, autobuzele și microbuzele folosite pentru transportul persoanelor. Agenții le-au recomandat tuturor să se protejeze pentru a limita astfel răspândirea coronavirusului.

Polițiștii spun că au depistat foarte mulți călători care nu purtau masca de protecție.

„Am avut surpriza de a găsi persoane care nu poartă mască de protecție și chiar și unii conducători auto care se aflau sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat cms. șef Silviu Dinu, șeful Servicului Rutier din cadrul IPJ Buzău.

Astfel de controale în trafic vor continua și în perioada următoare, cu scopul de a monitoriza respectarea normelor de sănătate publică pe timp de pandemie.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.