vineri, 29 martie, 2024

VIDEO Filmul atacului cu mașina asupra unui grup de bătăuși din Râmnicu Sărat. Patru persoane au fost rănite

VIDEO Filmul atacului cu mașina asupra unui grup de bătăuși din Râmnicu Sărat. Patru persoane au fost rănite

Facebook
Twitter
Email

Scandalul a pornit în curtea uneia dintre părți, apoi s-a mutat într-o intersecție, unde avea să aibă loc un episod extrem de violent, cel în care unul dintre agresori a intrat intenționat cu mașina, de mai multe ori, în grupul rival. Imaginile scandalului urmat de lovirea intenționată cu mașina în repetate rânduri au fost surprinse de camera de supraveghere a Poliției Locale Râmnicu Sărat și sunt de-a dreptul șocante.

Se vede cum mașina intră în grupul de bătăuși, după care șoferul își continuă drumul, apoi întoarce, lovește alți doi bărbați pe care îi ia pe capotă și lovește și a treia oară.

„În jurul orelor 23, Poliția Râmnicu Sărat a fost sesizată printr-un apel la 112 că pe o stradă din municipiul Râmnicu Sărat o mașină a lovit intențional mai multe persoane”, declară Valerică Văsîi, prim-procuror adjunct Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Conflictul a izbucnit aproape de miezul noptii, atunci când un tânăr de 29 de ani care fusese lovit de trei cunoscuți, rude îndepărtate, a decis să se răzbune. A mers acasă pentru a povesti că tocmai a fost agresat.

El și câțiva membri ai familiei sale au plecat înarmați cu topoare, o sapă, cuțite și bâte să le aplice o corecție agresorilor. Tânărul de 29 de ani a urcat apoi la volanul mașinii sale și intenționat a intrat de trei ori în grupul de bătăuși, între ei aflându-se chiar tatăl atacatorului.

„Unul dintre membrii familiei agresoare, suspect în cauză a plecat cu autoturismul iar în momentul în care a observat pe stradă membrii celeilalte a intrat cu mașina în aceștia, prin diverse manevre, de trei ori, după care a coborât din mașină și a participat la agresiunea dintre cele două familii”, spune Valerică Văsîi, prim-procuror adjunct Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Patru dintre victime au fost transportate la spital. La Râmnicu Sărat a ajuns tatăl agresorului, lovit la cap și la coaste, iar la Spitalul Județean de Urgență Buzău au fost internați ceilalți trei bărbați cu vârste între 14 și 39 de ani, din tabăra rivală.

Inițial, agresorul care a lovit intenționat cu mașina grupul de persoane a fost reținut pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Rudele agresorului susțin ca ei au vrut doar să se apere. Procurorii buzoieni au formulat miercuri după-amiază propunere de arestare preventivă în cazul atacatorului cu mașina și pentru un individ din grupul adversarilor, anume cel care ar fi folosit toporul în altercație.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.