VIDEO Fetiță de 11 ani, decedată într-un accident bizar. O cameră a filmat totul

Un grav accident rutier s-a produs azi-noapte pe drumul național 10, chiar în fața fabricii de cărămidă din localitatea Sătuc. Un șofer a pierdut controlul mașinii, a intrat într-o țeavă de gaze, după care s-a răsturnat. Conducătorul auto a fugit iar lângă mașină a fost găsit cadavrul unei fetițe.

Autoturismul marca Audi cu număr de Neamț a părăsit partea carosabilă chiar în dreptul unei stații GPL. O cameră de supraveghere a surprins trecerea în mare viteză a mașinii care avea motorul foarte turat.

În urma coliziunii, o fetiță a murit, cadavrul ei fiind găsit în afara mașinii, la câțiva metri distanță. După ce a produs accidentul, șoferul s-a făcut nevăzut fără să-i pese că a lăsat în urmă un copil mort. Operatorul stației GPL, cel care a sunat la 112, spune că nu a mai găsit pe nimeni lângă mașină după numai câteva minute de la producerea accidentului.

Ciudat este și că fetița a fost descoperită desculță și îmbrăcată sumar de către anchetatori la locul tragediei.

Poliția încearcă să afle cine a condus mașina care se deplasa pe direcția Berca-Buzău, în momentul în care a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat. La fața locului au actionat și pompierii, deoarece existau scurgeri de gaze din conducta ruptă, aparținând Petrom.

UPDATE ŞOFERUL care a provocat teribilul accident a fost prins!

Şoferul care a provocat accidentul rutier din localitatea Sătuc, soldat cu decesul unui copil de 11 ani, a fost prins în această dimineaţă. Din informaţiile comunicate de către anchetatori, reiese că tragedia a fost provocată chiar de către unchiul fetiţei, un tânăr de 27 de ani din localitate.

Suspectul a fost reţinut de poliţie pentru audieri preliminare şi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI