VIDEO Fetiță de 11 ani, decedată într-un accident bizar. O cameră a filmat totul

Un grav accident rutier s-a produs azi-noapte pe drumul național 10, chiar în fața fabricii de cărămidă din localitatea Sătuc. Un șofer a pierdut controlul mașinii, a intrat într-o țeavă de gaze, după care s-a răsturnat. Conducătorul auto a fugit iar lângă mașină a fost găsit cadavrul unei fetițe.

Autoturismul marca Audi cu număr de Neamț a părăsit partea carosabilă chiar în dreptul unei stații GPL. O cameră de supraveghere a surprins trecerea în mare viteză a mașinii care avea motorul foarte turat.

În urma coliziunii, o fetiță a murit, cadavrul ei fiind găsit în afara mașinii, la câțiva metri distanță. După ce a produs accidentul, șoferul s-a făcut nevăzut fără să-i pese că a lăsat în urmă un copil mort. Operatorul stației GPL, cel care a sunat la 112, spune că nu a mai găsit pe nimeni lângă mașină după numai câteva minute de la producerea accidentului.

Ciudat este și că fetița a fost descoperită desculță și îmbrăcată sumar de către anchetatori la locul tragediei.

Poliția încearcă să afle cine a condus mașina care se deplasa pe direcția Berca-Buzău, în momentul în care a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat. La fața locului au actionat și pompierii, deoarece existau scurgeri de gaze din conducta ruptă, aparținând Petrom.

UPDATE ŞOFERUL care a provocat teribilul accident a fost prins!

Şoferul care a provocat accidentul rutier din localitatea Sătuc, soldat cu decesul unui copil de 11 ani, a fost prins în această dimineaţă. Din informaţiile comunicate de către anchetatori, reiese că tragedia a fost provocată chiar de către unchiul fetiţei, un tânăr de 27 de ani din localitate.

Suspectul a fost reţinut de poliţie pentru audieri preliminare şi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Fii Reporter
Loading...
DISTRIBUIȚI