VIDEO Fetiță de 10 ani, omorâtă de un șofer imprudent, la Vadu Pașii. O cameră a surprins momentul tragediei

Tragedie în satul Focșenei din comuna Vadu Pașii, județul Buzău. O fetița de 10 ani a murit la.spital după ce a fost lovită în plin, chiar lângă trecerea de pietoni, de către o mașină care circula cu viteză dinspre Buzău.

Nenorocirea s-a produs duminică seara, lângă o trecere de pietoni, la scurt timp după ce fetița și-a cumpărat un suc de la magazin.

Șoferul din Smeeni ar fi trebuit să reducă viteza, însă potrivit martorilor, mașina venea dinspre Buzău într-o goană nebună iar copilul nu a avut nicio șansă.

După izbitura violentă copilul a fost aruncat peate 25 de metri de la locul impactului.

Deși sătenii au chemat imediat ambulanța, fetița a fost transportată la spital în șoc cardio respirator.

Medicii de la Spitalul Județean din Buzău au încercat aproape o oră manevre de resuscitare dar fără efect. „Pacienta a suferit leziuni la nivelul întregului corp fiind adusă la secția UPU în stop cardiorespirator. Noi am încercat toate manevrele de resuscitare , dar din păcate fără efect” ne-a declarat șeful secției UPU, Adrian Zoican.

Potrivit IPJ Buzău, autorul accidentului este un bărbat de 29 de ani din comuna Smeeni.” Șoferul a surprins și accidentat o fetiță care se afla în traversarea drumului, în zona marcajului pietonal. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,00mg/l.În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continuă.” a declarat purtătorul de cu vânt al IPJ Buzău, Amalia Călugăru.

 

Fii Reporter