marți, 19 martie, 2024

VIDEO Fermă amenajată ilegal pe un teren din proprietatea orașului. Are și lac lângă digul de protecție al râului Buzău

VIDEO Fermă amenajată ilegal pe un teren din proprietatea orașului. Are și lac lângă digul de protecție al râului Buzău

Facebook
Twitter
Email

Încă o fermă clandestină a fost descoperită de organele de control ale Buzăului, care au efectuat o razie la periferia orașului. Pe un teren ocupat ilegal, proprietarul fermei crește păsări, oi, vaci și câini. Proprietarul și-aamenajat și un lac lângă digul de protecție al râului Buzău

Acțiunea a fost efectuată de Poliția Locală împreună cu reprezentantii Serviciului Patrimoniu si Licitatii, Serviciul Gospodărie Urbană si Protectia Mediului, Directia de Finante Publice Locale, din cadrul Primariei Buzau, Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Buzau si SC Urbis Serv SRL Buzau – Serviciul Ecarisaj.

Aceștia au descoperit în urma unei acțiuni comune desfășurate în zona Statiei de Epurare că un buzoian a împrejmuit ilegal cu gard de plasă sudată aproximativ 7.400 mp, teren aparținând domeniului public al municipiului Buzău.

Aici bărbatul a construit mai multe anexe, unde crește păsări, oi, vaci și câini. De asemenea, același individ a săpat o groapă în care s-a format un lac chiar lângă digul de protecție al râului Buzău.

În urma celor constatate polițiștii locali au aplicat patru sancțiuni contravenționale în valoare totala de 1.250 de lei pentru ocuparea abuziva a domeniului public, pentru depozitarea gunoiului în locuri neamenajate saupentru lasarea nesupravegheată a animalelor care pot prezenta pericol.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.