VIDEO Familie din Galați, implicată într-un grav accident rutier pe drumul european E85

Doi copii de 3 și 5 ani, mama și bunica lor, au fost răniți în urma unui accident produs în localitatea Oreavu, pe DN2 E85. Coliziunea s-a produs între două autovehicule conduse pe direcția Râmnicu Sărat către Buzău.

La ieșire din localitatea Oreavu, autoturismul condus de un șofer din Galați, în vârstă de 35 de ani, a lovit autoturismul care îl preceda și la volanul căruia era un conducător auto în vârstă de 75 de ani, din Râmnicu Sărat.

Accidentul s-a soldat cu patru victime. Este vorba despre doi frați, de 3 și 5 ani, mama lor de 33 de ani și bunica de 66 de ani, toți din Galați.

Băiatul în vârstă de 3 ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, traumatism cranian plagă frontală și un traumatism toraco-abdominal.

Fetița în vârstă de 5 ani a suferit policontuzii in urma accidentului rutier și un traumatism toracic din cauza centurii de siguranță.

Femeia în varsta de 66 de ani a suferit un politraumatism, un traumatism cranian si unul facial, cu echimoză periorbitală dreapta și o plagă contuză frontală.

”Femeia în vârstă de 33 de ani a suferit policontuzii și escoriații la nivelul bărbiei” , au transmis reprezentanții Spitalului Județean Buzău. Conform medicilor, toți cei patru ar fi în stare stabilă.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Fii Reporter