vineri, 26 aprilie, 2024

VIDEO Explozie la un apartament din Buzău, din cauza unei centrale. Zeci de persoane au fost evacuate

VIDEO Explozie la un apartament din Buzău, din cauza unei centrale. Zeci de persoane au fost evacuate

Facebook
Twitter
Email

Pompierii au intervenit în această după-amiază la un bloc din cartierul Broșteni, acolo unde o acumulare de gaze de la o centrală termică a distrus parțial apartament situat la etajul patru.

Nicio persoană nu se afla în apartament în momentul deflagrației. Trei autospeciale de stigere și o ambulanță au ajuns la locul exploziei. Peste 30 de locatari ai blocului cu patru etaje au fost evacuați, în prima fază a intervenției.

Pompierii au intervenit în această după-amiază la un bloc din cartierul buzoian Broșteni, acolo unde o acumulare de gaze de la o centrală termică a distrus parțial apartament situat la etajul patru.

Peste 30 de locatari ai blocului cu patru etaje au fost evacuați, în prima fază a intervenției. Au ars materiale textile și electrocasnicele din jurul centralei. Incidentul a produs degajari mari de fum, potrivit ISU Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.