sâmbătă, 23 septembrie, 2023

VIDEO EXCLUSIV Un bucureştean s-a electrocutat la maşinuţe în staţiunea Eforie Nord

VIDEO EXCLUSIV Un bucureştean s-a electrocutat la maşinuţe în staţiunea Eforie Nord

Facebook
Twitter
Email

Un turist a fost la un pas să-şi piardă viaţa la Eforie Nord după ce s-a electrocutat la maşinuţe. Incidentul a avut loc la ora 17:30 în apropierea Pizzeriei Corner din Eforie Nord. Băiatul în vârstă de 17 ani urma să urce pe instalaţie când a fost trântit la pământ de şocul electric. Martorii povestesc că turistul a aşteptat să urce pe o maşinuţă şi a urcat pe platforma metalica din jurul instalaţiei. În momentul în care a păşit pe traversa din jurul instalaţiei a fost zgâlţâit de electricitate şi aruncat la pământ.

Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă Constanţa au fost solicitate pentru a-i acorda primul ajutor. După mai bine de 45 minute de resuscitare, medicii au reuşit să-i găsească pulsul şi l-au transportat la Spitalul de Urgenţă Constanţa.

Tânărul din cartierul bucureştean Rahova era venit la mare cu familia şi prietenii.

UPDATE:Inima tânărului ghinionist care s-a curentat la maşinuţele buşitoare în staţiunea Eforie Nord, nu a mai rezistat. Deşi a fost resuscitat imediat de către martorii care au asistat îngroziţi la întreaga scenă de coşmar, bucureşteanul a murit luni seara la spitalul din Constanţa.

 

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.