joi, 22 februarie, 2024

VIDEO EXCLUSIV MONSTRUL din Bozioru, dus cu forța la psihiatrie! Și-a tăiat fiul în pădure cu un cuțit!

VIDEO EXCLUSIV MONSTRUL din Bozioru, dus cu forța la psihiatrie! Și-a tăiat fiul în pădure cu un cuțit!

Facebook
Twitter
Email

Bărbatul care și-a torturat ore întregi băiatul de 12 ani într-o pădure din Bozioru, este un recidivist notoriu extrem de periculos care abia a fost liberat din pușcărie. Mihai Ilie  de 39 de ani, s-a răzbunat crunt pe copilul de 12 ani după ce soția sa l-a părăsit în urmă cu două săptămâni și a plecat în Spania.

Potrivit informatiabuzaului.ro ,soții Mihai Ilie șiFelicia din Bozioru se aflau într-un mare scandal după ce femeia a hotărât să-l părăsească pe bărbat în urmă cu două săptămâni.

Femeia și-a lăsat băiatul în grija tatălui și a plecat în Spania,fără să se gândească că cel care ar fi trebuit să-i poarte de grijă micuțului a hotărât să se răzbune.

Înfuriat că soția sa nu se mai întoarce în țară, Mihai Ilie  și-a ademenit sâmbătă fiul într-o pădure din localitate, spunându-i că vor merge împreună într-o excursie de câteva ore.

Ajunși departe de cililizație, tatăl s-a transformat într-un monstru greu de descris în cuvinte ,hotărând să-și chinuiască fiul ca în filmele de groază.

După ce l-a dezbrăcat în pielea goală pe micuț, la doar 5 grade Celsius, agresorul l-a legat pe băiețel cu o frânghie de un copac, apoi a început să-l cresteze cu cuțitul pe piept.

Țipete micuțului nu l-au impresionat pe sadicul tată, care a filmat cu un telefon chinurile propriului fiu.

Scenele de coșmar înregistrate de către tatăl monstruos au fost trimise soției pe WhatsApp.

După câteva ore de calvar, micuțul a fost eliberat și trimis acasă,tatăl agresor fugind în pădure.

După ce a primit imaginile șocante, mama băiatului a sunat la ambasada României din Spania care a alerat poliția.

Mai bine de două ore le-au trebui mascaților ca să-l găsească pe făptuitor, care în cele din urmă a fost prins și încătușat, apoi dus la sediul de Poliție din Pârscov.

După câteva ore de audieri, oamenii legii au hotărât ca sadicul tată să fie internat într-un spital de psihiatrie pentru stabilirea discernământului.

Tatăl băiatului a stat mai mulți ani la pușcărie, după ce a strâns mai multe condamnări pentru tâlhărie.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.