VIDEO Emoții pentru primarul Constantin Toma, la depunerea jurământului de învestire. Viceprimari sunt Ionuț Apostu și Andrei Neder

Constantin Toma și-a preluat astăzi mandatul de primar și a depus jurământul de învestire în cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Comunal. Tot astăzi au fost aleși și viceprimarii, fostul jurnalist Ionuț Apostu (PSD), cu 16 voturi pentru, din 23, și omul de afaceri din domeniul tipografic, Andrei Neder (ALDE), 15 voturi pentru.

La ședința de învestire a primarului ales și de constituire a Consiliului Local au participat prefectul George Sava, ÎPS Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, generalul Lucian Foca, comandantul Diviziei 2 Getica, dar și artiștii Laurențiu Cazan și Benone Sinulescu, susținători ai primarului Constantin Toma.

VICEPRIMARI

Primarul Constantin Toma a rostit jurământul de învestire cu vocea sugrumată de emoții, vorbind apoi despre încredere în biserică si în forțele armate ale țării. Jurământul edilului a fost făcut atât pe Constituția României cât și pe Biblia oferită de IPS Ciprian care a declarat că a participat pentru prima oară la o astfel de ceremonie și că își dorește o colaborare cu primaria pentru unitate.

Fii Reporter