VIDEO Elevii din Buzău, pregătiți pentru lecții online

Toate școlile și grădinițele din România, de stat și private, vor fi închise începând de miercuri, 11 martie, și până pe 22 martie, din cauza coronavirusului. Este decizia luată luni seară de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Ministrul Educației, Monica Anisie, a precizat că la nivelul ministerului a fost constituit un grup de lucru care a analizat posibilitatea realizării cursurilor online.

În municipiul Buzău, cei 27.000 de elevi din municipiul Buzău pot învăţa la distanţă pe baza unei platforme de învăţământ educaţional implementată în toate cele 27 de şcoli începând cu luna septembrie 2019.

Primăria Buzău va organiza, miercuri, o întâlnire cu toţi directorii unităților școlare din municipiu pe tema învăţământului la distanţă în perioada cât școlile rămân închise.

Platforma de management educaţional a fost implementată în urmă cu trei ani în 14 şcoli şi licee din municipiul Buzău şi, datorită succesului, a fost generalizată în septembrie anul trecut în toate cele 27 de şcoli şi licee din municipiu.

Fii Reporter