VIDEO Elevi ai Colegiului Agricol din Buzău, tâlhari la drumul mare. Victimă le-a căzut o copilă de 13 ani

O elevă de 13 ani, din Buzău, a fost tâlhărită de doi adolescenți de 16 ani, ziua în amiaza mare, în plină stradă. Fata mergea spre școală alături de mama ei în momentul în care cei doi au lovit-o și i-au sustras telefonul mobil, cu gândul să îl vândă şi să facă rost de bani pentru a-şi mai cumpăra alcool.

Doi liceeni din Buzău au comis o faptă extrem de gravă. În loc să meragă la şcoală s-au oprit într-un bar şi au consumat băuturi alcoolice. Când au rămas fără bani au plecat cu gândul să facă rost de ei pentru a-şi mai cumpăra alcool.

Adolescenţii, elevi ai Colegiului Agricol din Buzău, unul fiind domiciliat în comuna Chiojdu, iar celălalt, în C.A. Rosetti, au plecat către Liceul de Arte, iar victimă le-a căzut o copilă de 13 ani. Aceştia au lovit-o de mai multe ori şi i-au furat telefonul mobil pe care fata îl avea în mână.

La scurt timp după ce au fost sesizaţi, poliţiştii locali au reuşit să îi identifice şi să îi prindă pe cei doi tâlhari. Iniţial cei doi au susţinut că nu sunt vinovaţi, dar după ce poliţiştii locali au descoperit telefonul asupra unuia dintre ei, acesta a fost nevoit să recunoască ce a făcut.

Tinerii sunt acum cercetaţi de poliţie. Poliţiştii locali atenţionează buzoienii cu privire la folosirea telefoanelor mobile în public, mai ales atunci când este vorba de copii care nu se pot apăra.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI