marți, 23 aprilie, 2024

VIDEO Dramă într-o familie din localitatea buzoiană Vintileanca. Un bebeluș de nici patru luni a fost găsit fără suflare

VIDEO Dramă într-o familie din localitatea buzoiană Vintileanca. Un bebeluș de nici patru luni a fost găsit fără suflare

Facebook
Twitter
Email

Poliția anchetează moartea inexplicabilă a unui bebeluș  de nici patru luni care a fost găsit fără suflare în camera în care îl lăsase mama sa singur aproape o oră. Anchetatorii așteaptă rezultatele autopsiei pentru a stabili dacă este vorba de neglijența părinților sau dacă micuța s-a stins din cauza vreunei boli. Familia este săracă și mai are încă trei guri de hrănit. Mama micuței spune că a lăsat bebelușul sprijinit între perne, în cameră, în timp ce ea a ieșit să întindă rufele în curte. Când s-a întors, bebelușul nu mai respira și avea pe cap o pungă de plastic în care femeia spune că au fost scutecele și pe care o uitase pe pat, lângă copil. A chemat ambulanța însă medicii nu au mai avut cum să o ajute pe fetiță.

Poliția a început o anchetă și ia în calcul atât varianta unui accident nefericit dar și probabilitatea ca micuța să se fi stins din cauze naturale.

Vecinii spun că familia avea grijă de copii, deși sunt săraci și trăiesc din ajutoarele de la primărie și din munca cu ziua a soțului.

Părinții micuței nu sunt căsătoriți legal. În timp ce bărbatul muncește cu ziua prin sat, femeia are grijă de cei patru copii, trei băieți și fetița de patru luni. Băieții sunt copiii soțului dintr-o relație anterioară. Deși nu au reușit să îi facă botezul micuței, acum ei se pregătesc de înmormântare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton