joi, 28 septembrie, 2023

VIDEO Dramă în familia „Pan Moris” din Botoşani. Maşina implicată în accidentul de la Buzău este proprietatea unei celebre brutării

VIDEO Dramă în familia „Pan Moris” din Botoşani. Maşina implicată în accidentul de la Buzău este proprietatea unei celebre brutării

Facebook
Twitter
Email

Maşina distrusă de un camion încărcat cu lemne, în accidentul produs luni, pe DN2 E85 în judeţul Buzău, aparţine S.C.Pan Moris 2004 SRL Botoşani, una dintre cele mai cunoscute societăţi de panificaţie din oraş, aflate de câteva luni în insolvenţă. Potrivit reporterilor botoseneanul.ro, cel care şi-a pierdut viaţa în cumplitul eveniment rutier, Ioan Bosînceanu, de 51 de ani, este rudă cu patronii Timofte. Şoferul care a decedat şi pasagerul din dreapta, de 59 de ani, rănit grav în evenimentul rutier, veneau de la Bucureşti cu marfă către Botoşani. Șoferul dubiței de marfă, cu număr de Botoșani, a murit pe loc iar pasagerul din dreapta a ajuns la spital, în urma unui accident produs luni seară, pe drumul european 85, la intrarea în municipiul Buzău.

Un camion plin cu lemne a intrat inexplicabil pe contrasens, a lovit autoutilitara, după care a ricoșat în parcarea unui showroom, unde a lovit un alt autoturism.
Accidentul s-a produs în localitatea Gura Câlnău, la cinci kilometri distanță de municipiul Buzău.

Polițiștii spun că vinovat de producerea accidentului este șoferul camionului, un buzoian de 24 de ani. Oamenii legii vor stabili la anchetă dacă schimbarea bruscă a direcției de mers a fost provocată de o defecțiune tehnică la camion, sau o manevră greșită a șoferului.

Buzăul pare să fie un judeţ ghinionist pentru botoşăneni, după ce luna trecută un autocar plin cu pasageri al fimei Apetrans a fost implicat într-un accident tot pe DN2E85 la intrarea în localitatea Oreavu.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.