miercuri, 12 iunie, 2024

VIDEO Două persoane rănite într-un accident teribil produs pe strada Transilvaniei, la ieșire din Buzău

VIDEO Două persoane rănite într-un accident teribil produs pe strada Transilvaniei, la ieșire din Buzău

Facebook
Twitter
Email

Traficul este dirijat la această oră în urma unui grav accident produs în urmă cu câteva  pe strada Transilvaniei din municipiului Buzău.

Coliziunea s-a produs chiar la ieșirea din oraș spre Brașov, chiar în dreptul stației Petrom, unde s-au mai produs evenimente rutiere grave.

VIDEO REALIZAT de Radu Denisa Clara

În urma impactului puternic dîntre cele 2 autoturisme, 2 persoane ar necesita îngrijiri medicale.

La această oră oamenii legii efectuează cercetări pentru a stabili dinamica accidentului, traficul fiind dirijat în zonă.

UPDATE ORA 14

Din primele date de la fața locului este vorba despre o coliziune între un autoturism condus de către o femeie de 64 de ani, din Tisău, dinspre Buzău către Vernești și un alt autoturism condus de către un buzoian în vârstă de 23 de ani pe sensul opus de mers.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței de 64 de ani, al pasagerului acesteia, un bărbat în vârstă de 72 de ani, din Tisău și a șoferului de 23 de ani.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.