VIDEO Doi veri au pierit în accidentul de lângă Râmnicu Sărat. Șoferul a scăpat cu viață

Doi bărbați și-au pierdut viața și alți trei au ajuns la spital grav răniți după un accident teribil petrecut marți seară pe un drum județean din Buzău. Mașina în care se aflau cei cinci s-a dezmembrat după ce s-a lovit pe rând de doi copaci. Bărbații morți în accident erau veri.

Tragedia s-a produs între localitățile Puiești și Râmnicu Sărat. Imaginea de la fața locului este înfioratoare; mașina s-a rupt în bucați după impactul cu copacii, semn că autoturismul a avut viteză mare.

Mai multe ambulanțe au ajuns imediat la fața locului. Bărbatul de 49 de ani aflat pe scaunul din dreapta a murit pe loc. Pentru un alt bărbat, de 50 de ani, care ocupa locul din spate dreapta s-au aplicat pe loc manevre de resuscitare timp de câteva zeci de minute, însă medicii au fost nevoiți să-i declare decesul. Cei doi erau veri.

Martorii cred că șoferul gonea pe șosea. Rudele nu își explică cum de s-a putut produce tragedia. Bărbatul de la volan era șofer de tir, cu experiență. ”Ei se duceau la Râmnicu Sărat și apoi să ajungă la Boldu să-l ducă acasă pe bătrân. Nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat pentru că șoferul are experiență, e șofer de tir”, spune Florin Cruceru, fratele șoferului.

Conducătorul auto, de 37 de ani, un bătrân de 80 de ani și încă un pasager de 40 de ani au ajuns la spital. Bărbatul de 40 de ani a fost transferat la spitalul de urgență din Buzău, bătrânul a intrat direct în operație la spitalul din Râmnicu Sărat, iar șoferul a scăpat cu rănile cele mai ușoare.

Fii Reporter