miercuri, 1 mai, 2024

VIDEO Doi cerșetori din Buzău, atacați de indivizi violenți. Victimele reclamă că le-au fost furați toți banii adunați

VIDEO Doi cerșetori din Buzău, atacați de indivizi violenți. Victimele reclamă că le-au fost furați toți banii adunați

Facebook
Twitter
Email

O femeie și un bărbat care obișnuiesc să cerșească pe străzile Buzăului au fost snopiți în bătaie, joi seara, chiar în fața Prefecturii din Buzău. Bărbatul, trecut de 50 de ani, a fost lovit cu o sticlă în cap de către agresori, martorii fiind șocați de duritatea loviturilor încasate.

Si celaltă victimă, o femeie de aproximativ 40 de ani, a încasat o ploaie de pumni și picioare de la cei doi necunoscuți, până a fost lăsată lată pe mijlocul carosabilului.

Femeia s-a plâns martorilor că i-au fost furați cei aproximativ 500 de lei, banii proveniți din cerșetoria pe o zi. Cele două victime au fost transportate la spital, bărbatul suferind un șoc hemarogic din cauza rănilor de la cap.

 

Poliția se află pe urmele agresorilor, existând indicii că cei doi bătăuși ar locui în cartierul Mihai Viteazu, din Buzău.

Agresiunea s-a produs în timp ce victimele stăteau pe o bancă, în parcul de lângă Prefectura Buzău. Martorii au povestit că cei doi au fost luați la bătaie din senin de către cei doi tineri. După atac, agresorii au dispărut.

Cele două victime au căzut pe o trecere de pietoni, femeia cerând ajutor trecătorilor. La scurt timp au ajuns la locul incidentului poliția și două ambulanțe care le-au acordat primul ajutor răniților.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.