VIDEO Doi bătrâni au fost striviți între peretele unei case și două autoturisme. Accidentul s-a produs lângă Școala nr. 8

Un nou accident s-a produs, miercuri după-amiază, în intersecția dintre străzile Colonel Buzoianu și Plevnei. Doi buzoieni, de 70 și 72 de ani, au fost striviți între peretele unei case și două autoturisme implicate într-o tamponare. La spital au ajuns două persoane, între care și șoferul uneia dintre mașini.

O șoferiță de 29 de ani, din Vrancea, aflată la volanul unui autoturism Audi, care circula pe strada Plevnei, la intersecția cu strada Colonel Buzoianu nu a oprit la stop și a izbit Loganul care circula regulamentar, dinspre Gară către Unirii. După coliziune, ambele mașini au ajuns pe trotuar și s-au oprit în casa de pe colț, prinzând între ele și perete pe doi cetățeni care stăteau de vorbă.

Alertați de zgomot, mai mulți vecini au sărit să îi scoată de sub mașini pe cei doi bătrâni. Unul dintre ei a fost transportat la spital, cu răni grave. Celălalt a refuzat ajutorul asistenților de la Ambulanță, spunând că nu a suferit decât o julitură la picior. La spital a ajuns și șoferul Daciei Logan, un buzoian de 68 de ani, care circula pe drumul cu prioritate.

Localnicii din zonă sunt extrem de nemulțumiți de faptul că autoritățile nu nu iau măsuri pentru a preveni astfel de evenimente, deși au solicitat în scris Primăriei montarea dispozitivelor de reducere a vitezei. Casa între zidul căreia au fost prinși cei doi bătrâni poartă semnele numeroaselor accidente care s-au produs în intersecția din apropierea Școlii nr. 8.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului.

Fii Reporter