miercuri, 21 februarie, 2024

VIDEO Doar 50 de oameni au scandat, luni seara, în centrul oraşului

VIDEO Doar 50 de oameni au scandat, luni seara, în centrul oraşului

Facebook
Twitter
Email

O nouă seară de protest, la Buzău. Luni, doar 50 de persoane s-au strâns pe platoul din faţa Palatului Comunal. Chiar dacă Ordonanţa 13 a fost abrogată, buzoienii nemulţumiţi cer demisia celor responsabili de adoptarea ei.

Cea mai slabă prezență la mitingurile de la Buzău. Cel mult 50 de persoane au protestat pe platoul din centrul orașului. Oamenii au scandat ”Jos guvernul” și ”Rezistăm, rezistăm”. ”Vă rugăm să ne scuzați, nu producem cât furați” și ”Dragnea nu te abține, fă o baie de mulțime”, printre mesajele de pe pancartele celor prezenți la manifestația de luni seara.

Protestul din Piața Dacia s-a încheiat. Cei care formează nucleul consecvent al protestatarilor din Buzău spun că vor ieși în centrul orașului și în următoarele seri, pentru a ține Buzăul pe harta orașelor în care se contestă, prin mitinguri, activitatea guvernului Grindeanu.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.