sâmbătă, 18 mai, 2024

VIDEO Descoperire macabră în albia râului Buzău

VIDEO Descoperire macabră în albia râului Buzău

Facebook
Twitter
Email

O descoperire macabră a fost făcută, sâmbătă dimineață, de doi bărbați care traversau podul rutier peste râul Buzău. Ei au văzut trupul unei bătrâne care plutea deasupra apei și au sunat imediat la 112. Poliția a identificat cadavrul și a constatat că este vorba despre o femeie dată dispărută de fiul ei, vineri seara, după ce nu s-a mai întors de la o pomană din sat. Cadavrul bătrânei plutea la câțiva metri de mal, aproape de piciorul podului de la Mărăcineni. Era îmbrăcată în hainele bune, de oraș.

Cadavrul a fost scos din apă de pompieri. La identificare, poliția a constat că femeia din apă este o săteancă din Căpățânești, Georgeta Vasile, de 68 de ani, pe care fiul său o declarase cu o zi înainte dispărută de acasă. Acesta le-a spus polițiștilor că bătrâna plecase la o pomană, la un restaurant de lângă podul Mărăcineni, însă nu s-a mai întors.

Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva rău pentru că n-a mai ajuns acasă de ieri.Am anunțat poliția dar nu i-au dat de urmă până azi când au găsit-o moartă”, a declarat Adrian Vasile, fiul bătrânei decedate.

Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină legală, pentru necropsia care va determina cu precizie cauza decesului. Familia ia în calcul două variante ale morții. Fie a băut prea mult și s-a rătăcit, fie a avut vreun moment de depresie și s-a aruncat singură în apă. Georgeta Vasile era văduvă de mai mulți ani și avea grijă de un băiat cu handicap.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.